HR Services, Advies & Interim HR

Benut het volledige potentieel van jouw team

coffee2
Altijd HR support wanneer jij dat nodig hebt met een TommyHR abonnement
sickness web
Verzuim verlagen en voorkomen met onze unieke TommyHR verzuim aanpak
meeting 1 web
Talent aantrekken, behouden en ontwikkelen
previous arrow
next arrow

Altijd HR bij de hand

Als bedrijf heb je niet altijd behoefte aan een fulltime HR Manager, maar het is wel handig als je af en toe met iemand kunt sparren wanneer het nodig is. Met een TommyHR abonnement heb je gegarandeerd HR service en advies achter de hand. Een HR consultant die kan inspringen voor bijvoorbeeld het opstellen van contracten of overeenkomsten, een verzuim case overnemen, een voortgangsgesprek voeren of wanneer je gewoon even wilt bellen voor HR advies.

Meer weten over onze HR abonnementen?

HR Services & Advies op maat

Moeilijk aan personeel kunnen komen en deze behouden? Te veel en te lang ziekteverzuim binnen de organisatie? Of vervelend gedrag en conflict situaties op de werkvloer? Dit zijn onderwerpen die binnen elk bedrijf spelen, maar die het werkgeverschap knap lastig kunnen maken.

TommyHR bied specialistische HR Services & Advies aan, afgestemd op de behoeften en uitdagingen van onze klanten. Met keuze uit onze vaste modules of customized HR advies en interim HR, is er altijd een service die past bij jouw organisatie.

Op zoek naar een betrouwbare HR partner voor jouw bedrijf? We maken graag kennis!

HR Services & advies

Waarom kiezen voor TommyHR?

Met onze vaste modules weet je altijd van tevoren waar je aan toe bent: geen uurtje factuurtje maar een vaste prijs en heldere doelen die we samen vaststellen.

Elk bedrijf is uniek en dat weten we bij TommyHR. Daarom bieden we naast onze vaste modules ook concreet HR advies en HR Interim services aan voor vraagstukken op het gebied van personeelszaken van elke omvang. Van kleine vragen over salaris of verlof tot volledige HR strategie: TommyHR is de HR Partner voor jouw bedrijf.

Wil je eens sparren over wat er het beste bij jouw organisatie past?

Bekijk onze meest recente blogs

  • 5 mediation tips bij conflictsituaties

    De uitdrukking “ik wens je veel personeel!” zegt het al: aan werkgeverschap heeft helaas ook zijn minder leuke kanten. 1 van de grootste ergernissen van werkgevers is een conflict op de werkvloer. Waar veel mensen met verschillende visies en achtergronden bij elkaar zijn, is het bijna onmogelijk om het altijd […]

    lees verder…..


  • Werknemer op vakantie…en ziek

    Je kent het wel, jouw werknemer is nét met vakantie gegaan en dan gaat de telefoon: een ziekmelding tijdens vakantie. “Telt” het dan eigenlijk wel als ziekmelding of scharen we dit onder vakantiedagen?

    lees verder…..


Nog meer Tommy Services

Wist je dat we bij TommyGroup niet alleen HR maar ook sales expertise in huis hebben?

Zo leveren wij bijvoorbeeld Sales Interim service, Sales advies en trainingen.

Nieuwsgierig hoe we jouw sales naar een hoger niveau kunnen tillen: neem eens een kijkje op tommysales.com voor meer informatie!

Meer weten over ons aanbod en hoe wij kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op