Talent & Performance Management

Het is tegenwoordig knap lastig om goed en gemotiveerd personeel te vinden. En wanneer je deze dan eenmaal hebt gevonden, is dat een enorme teleurstelling en een aanslag op het budget wanneer ze het bedrijf alweer binnen 1 á 2 jaar verlaten.

Werknemers worden meestal geprikkeld om naar een andere baan te gaan zoeken wanneer ze niets meer te kunnen leren en geen doorgroei mogelijkheden meer hebben. Door goed om te gaan met de wensen en interesses van je personeel, en perspectief te bieden met o.a. training programma’s, coaching en horizontale groei, kun je dit voorkomen. Een Talent & Performance Management programma helpt niet alleen om mensen langer te behouden en te motiveren. Als je het goed aanpakt, zorgt het er ook voor dat je de skillset binnen jouw bedrijf kunt laten groeien.

De TommyHR Talent & Performance Management module is erop gericht om organisaties aantrekkelijk te maken en houden voor personeel. We kijken o.a. naar wat de wensen zijn van de werknemers, wat de toekomstvisie van het bedrijf is en hoe je deze aan elkaar kunt koppelen. Met behulp van een evaluatie-, groei- en beloningsstrategie zorgen we voor een toekomstbestendig organisatieplan. Zo groeit niet alleen de werknemer, maar ook de onderneming in zijn geheel. Geen constante geldstroom die uitgaat naar het rouleren, werven, en inwerken van personeel meer, maar duurzame groei door te investeren in talent.

Talent & performance Management

Evaluaties & Skillset

Evaluaties zijn must binnen elk bedrijf. Dit is een uitgelezen moment om te peilen waar jouw werknemer heen wil en hoe dit aansluit bij de toekomst visie van het bedrijf. 

Geef structuur aan de manier van evalueren met de Talent- & Performance Management module van TommyHR. Met een performance plan voor jouw bedrijf en templates voor evaluaties en persoonlijke ontwikkelingsplannen, die gericht zijn op doelstellingen en groei van personeel.

We stellen ook een skillset op van het bedrijf. Zo weet je binnen een handomdraai welke stappen, trainingen en middelen er nodig zijn om groei te realiseren.


Stimuleer medewerkers door perspectief te bieden

Duurzame groei door te investeren in talent

Een beloningsplan waar iedereen blij van wordt

Horizontale groei door training & coaching


Beloning strategie

Bij belonen denken de meeste werkgever als snel aan salaris verhoging en bonussen, maar eigenlijk omvat “belonen” veel meer dan dat.

Voor veel werknemers zijn andere vormen van beloning net zo belangrijk, of zelfs belangrijker, dan alleen geld. Geef jij je werknemers bijvoorbeeld wel eens een complimentje, zet je ze in het zonnetje tijdens een team meeting, of betrek je ze bij het maken van keuzes? Het zijn juist deze dingen die ervoor zorgen dat je werknemers gemotiveerd blijven en niet zomaar voor 10 euro extra naar de concurrent verdwijnen.

TommyHR zorgt voor een beloning strategie die helemaal past bij jouw bedrijf. Voor elk budget zijn er talloze opties om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf aantrekkelijk is en blijft om voor te werken.

Talent & performance management
Talent & performance management

Loopbaan Coaching

Wanneer je goede en gemotiveerde medewerkers hebt, wil je natuurlijk dat deze binnen jouw organisatie kunnen blijven groeien. Zo verbeter je niet alleen de skillset van het bedrijf maar motiveer je ook je personeel, door perspectief te bieden . Loopbaan coaching is een mooie en informele manier om de ambitie en talent van jouw medewerker te helpen ontwikkelen en sturen.

Met behulp van coaching methodieken en -tools kunnen we binnen 4-5 sessies een persoonlijk ontwikkel plan (POP) opstellen voor werknemers. Een POP is een verlengstuk van de evaluaties en is gericht op begeleiding bij het werken naar en behalen van doelstellingen voor het komende jaar/jaren.

Nieuwsgierig geworden naar onze Talent & Performance Management module?

We komen graag in contact om de mogelijkheden te bespreken!