Onboarding

Onboarding is vaak een vergeten onderdeel voor veel bedrijven, dit terwijl onboarding eigenlijk ontzettend belangrijk is! Wist je dat: gemiddeld 33% van de werknemers weer ontslag neemt binnen 1 jaar, en dat maar liefst 60% van nieuwe starters alweer overweegt verder te solliciteren, bij een slechte start?!

“Een goed begin is het halve werk” en dat geldt net zo goed voor de onboarding. Het is tegenwoordig een hele uitdaging om nieuwe krachten te vinden en als je deze dan eenmaal hebt gevonden, wil je natuurlijk niet dat ze binnen een jaar weer weg gaan. Het onboarding programma speelt daar een hele grote rol in, want als je het voor elkaar krijgt om jouw nieuwe werknemers een positief gevoel te geven in die super belangrijke eerste dagen, blijven deze gemiddeld langer in dienst, en zijn ze langer gemotiveerd en tevreden binnen jouw bedrijf.

Een Onboardingplan wat past bij jouw bedrijf

Een sterk onboarding programma zorgt niet alleen voor een hogere retentie, het zorgt ook voor betrokken, productievere en blije medewerkers. Daarom zorgen wij er graag voor dat jouw bedrijf werknemers straks een geweldige start kan geven.

Bij TommyHR weten we hoe je een Wow-moment kunt creëren van elke onboarding. Met ons module & templates, welke we naadloos aan kunnen laten sluiten bij de sfeer, wensen en verwachtingen die passen bij jouw bedrijf. 

Onboarding

Hogere retentie & tevredenheid door positieve start

Nieuwe medewerkers zijn betrokken en gemotiveerde ambassadeurs

Binding met het bedrijf en de nieuwe collega’s nog vóór de eerste dag

Een vliegende start, waardoor jouw nieuwe aanwinsten alle tools krijgen om nóg sneller productief zijn


Onboarding

Customized onboarding plan in no-time

De modules hebben we al voor je klaarstaan, we hoeven ze alleen maar aan te passen aan de wensen van jouw bedrijf.

Onze werkwijze bestaat uit 4 modules, welke niet alleen de onboarding zelf omvatten maar al starten voordat de nieuwe medewerker start en een zachte landing maken voor de periode na de onboarding.